" />
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ozvem sa čo najskôr. Ďakujem

Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

Zima a potápanie

Úvod Články Zima a potápanie

Keďže potápame celý rok prispôsobujeme tomu aj svoju výstroj.

Veľa nováčikov sa pýta, ako je možné, že nám nie je zima a im je. My sa pýtame čo za úžasných predajcov a inštruktorov máme naokolo keď nevedia poradiť. Robím svoju prácu už mnoho rokov a viem nielen poradiť, ale aj vybrať to, čo by daný potápač potreboval, alebo čo mu padne. Viem, že vývoj materiálov ide stále dopredu a aj technické novinky ako cordura, miteflex, carbonové výstuhy a ochrana je dvôležitá. Záleží už potom iba na tom, koľko chcete do svojho koníčka investovať. Aj lacnejší oblek bude dobre slúžiť ak máte správnu veľkosť a dobrý podoblek. Pre pocit, že si môžete počas ponoru uľaviť -vycikať sa, tiež prispieva k pohodliu pri ponore. Suché rukavice majú tiež mnoho systémov aj rozmerov. Záleží potom iba od typu obleku aký si kúpite- systém sa dá na niektoré namontovať ľahko a na niektoré musí byť oblek prispôsobený a upravený, aby systém rukavíc fungoval. Ale stále to nie je všetko. Potrebujete kvalitnú kuklu- nie K01 šmejd prvej triedy, ktorý je vyrobený z materiálu, ktorý nespĺňa normu, šitie je tiež absolútne nanič a ako by to trhali a neukončili za strašnú cenu, viac ako podľa nás najlepšieho výrobcu Waterproof. Dá sa povedať, že ak vám býva fakt zima, dá sa dokúpiť aj výhrevná vesta alebo rukavice. Ale to už je taký luxus a zbytočnosť pre začiatočníka . Keď sa však chcete vzdelávať a pokračovať v potápaní, tak radíme, že treba kúpiť raz dobre nie viackrát zle. Dokúpiť sa dá čokoľvek, čo potrebujete.

Opýtajte sa, čo by vám vyhovovalo, ako sa chcete cítiť pod vodou, čo chcete vidieť,kam ísť potápať a za akých podmienok. 

Na stránke v sekcii oblekov máme rozmanitú ponuku výrobkov a výrobcov. Treba však počítať aj s tým, že niektoré súvisiace výrobky sa nedajú použiť s iným výrobcom. Preto vám rád poradím.

Kontakt

Igor Bohunský Potápač 

       Adámiho 24  

        84104 Bratislava

       Slovensko

      Zákaznícka linka: +421905229997

      E-mail: igorpotapac/zavinač/gmail.com 


 

 

 


Copyright 2018 - 2024 ©
5078a864b9b1b7d