" />
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ozvem sa čo najskôr. Ďakujem

Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

Deň zeme

Úvod Články Deň zeme

Všetko to čo človek vyprodukuje skončí niekde na skládke alebo vo vode.

Tým si znečistujeme životné prostredie-netriedime odpad, nevyrábame menej plástových jednorázových vecí. Potom sa čudujeme, aké množstvo odpadu sa ročne vyprodukuje. Pre to aby sa triedil odpad, aby sa vyrábali rozložitelné materiály ,ktoré neškodia životnému prostrediu tiež prispievajú ochranárske organizácie ktoré žijú s príspevkov nadácii a vás kto prispeje. Tak je to aj pri ochrane vôd ktoré ja osobne ochranujem a čistím od odpadu, brehy riek, jazier  . Preto ma v organizácii pre ktorú pracujem vyzíva k spolupráci na zlepšení prístupu a ochany vôd.

Ľudia robia ešte viac pre zachovanie a záchranu oceánov,morí a jezier a to nie len pre dobré potápanie, ale aj pre dobré zdravie nášho globálneho ekosystému. Jazerá,moria a oceány nedokážu  bez vašej neustálej podpory zvládnuť nápor znečisteia, či už platovým odpadom,papierom železom a inými materialmy zostať pre nás a živočíchov čisté a bezpečné, takže vás pozývam, aby ste sa naklonili, dozvedeli sa viac a boli súčasťou zmeny, ktorú voda a vodné prostredie potrebuje.

Svetový deň zeme, vody, jazier,morí a oceánov je výzva k ochrane týchto nedocenených komodít, bez ktorých by nebol život na zemi. Preto sa vo svete robia v tento deň brigády, stretnutia a prednášky o životnom prostredí a ochrane vôd, vodných živočíchov,útesov a podobne. Peniaze, ktoré sa vyzbierajú na ochranu a obnovu vodných tokov,morí a oceánov sú naozaj využité na čistenie, zbieranie a opätovné podporenie ochrany a udržatelnosti prínosu lokalít –zrekultivovanie dna, výsadba rastlín,obnovu biotopov a živočíchov v daných lokalitách.

Voda je nadovšetko a ničíme si prírodné bohatstvo ktoré budú potrebovať budúce generácia alebo čoskoro aj vaše deti.

Preto je dôležitá  ochrana-vzdelávanie-prevencia .

Kontakt

Igor Bohunský Potápač 

       Adámiho 24  

        84104 Bratislava

       Slovensko

      Zákaznícka linka: +421905229997

      E-mail: igorpotapac/zavinač/gmail.com 


 

 

 


Copyright 2018 - 2024 ©
5078a864b9b1b7d