" />
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ozvem sa čo najskôr. Ďakujem

Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

Potápanie v bazéne -kurz

Úvod Články Potápanie v bazéne -kurz
Ponory v bazéne

 

Ponory v bazéne sa vám budú páčiť. Aby ste ich mohli absolvovať čo najskôr a všetky, postupujte nasledujúcimi radami a tipmi:

 

  1. Považujte ponory v bazéne za simulácie ponorov vo voľnej vode, ktoré slúžia k vylepšeniu správnych skutočných potápačských zručností. Napríklad oceán alebo zatopený lom nebude mať okraje, ktorých by ste sa mohli držať, tak sa nedržte ani okraja bazénu. Loď z ktorej sa budete potápať sa bude hojdať na vlnách a fľašu so vzduchom, ktorú správne nepoložíte a neupevníte spadne do vody. Preto si zvyknite starostlivo položiť fľašu i pri príprave na ponor v bazéne. Inštruktor bude vyžadovať osvojenie správnych návykov a zručností, ktoré budete potrebovať v bazéne ale aj na otvorenej vode.
  2. Ak nosíte kontaktné šošovky, oznámte to inštruktorovi. Pokiaľ vidíte tak dobre na to aby ste dokázali prečítať údaje na meracích prístrojoch a sledovať, čo vám signalizuje Inštruktor, radšej sa potápajte bez kontaktných šošoviek. Ale pokiaľ kontaktné šošovky potrebujete, tak ich musíte mať. Inštruktor vám poradí aby ste pod vodou zavreli oči pokiaľ si budete musieť dať dolu masku.
  3. Inštruktor vám zručnosť ktorú sa budete učiť najprv predvedie a až potom ju budete skúšať sami. Počas každého prevádzania venujte pozornosť detailom – najmä tým ktoré bude Inštruktor zdôrazňovať alebo vyzdvihovať. Rýchlejším naučením rýchlejšie zvládnete preberanú zručnosť.
  4. Pokiaľ neviete, prečo sa danú zručnosť učíte, opýtajte sa Inštruktora. Nič sa neučíte zbytočne, všetko má svoj praktický účel. Preto je dôležité, aby ste vždy presne vedeli kedy a kde budete používať to čo sa práve učíte.
  5. Neexistujú zbytočné otázky. V priebehu kurzu sa opýtajte na čo chcete –pýtajte sa!

 

 

Učte sa podrobnostiam

V dobe, keď Vám bude Inštruktor predvádzať zručnosti, venujte pozornosť detailom – najmä tým, ktoré bude inštruktor zdôrazňovať a vyzdvihovať. Čím rýchlejšie sa zručnostiam naučíte, tým rýchlejšie ovládnete danú zručnosť.

Kontakt

Igor Bohunský Potápač 

       Adámiho 24  

        84104 Bratislava

       Slovensko

      Zákaznícka linka: +421905229997

      E-mail: igorpotapac/zavinač/gmail.com 


 

 

 


Copyright 2018 - 2024 ©
5078a864b9b1b7d