" />
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ozvem sa čo najskôr. Ďakujem

Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

Kontrola-vybavenia

Úvod Články Kontrola-vybavenia

Začiatok sezóny a kontrola vybavenia sú základom úspešnej potápačskej misie.

Aj potápači, ktorý cez zimu nepotápali zistili, že už je dlhšie slniečko a dni sa predlžujú a hlavne sa oteplilo. Nadšenci tohto krásneho športu vyberajú svoju výstroj a chystajú sa potápať. Oblek, topánočky,rukavice atď kontrola či sú v poriadku. Automatika,flaše a ostatné príslušenstvo -treba to dať opaviť -vyčistiť alebo skontrolovať? Asi áno. Flaša bola celú dobu naplnená už 4 mesiace- treba ju vypustiť a znova naplniť. Remienok na plutve sa trhá- vymeniť. Maska má už niečo za sebou- kúpiť novú a možno aj rezervnú. Takto to začína každý rok, čo rok. 

Niečo si zopakovať , prečítať a hlavne zotrvať,stretnúť sa so známymi ,pokecať alebo začať kurz ,aby som bol pripravený na situácie, ktoré na zemi nezažijem. Krásne čisté vody, pokial sa moc neoteplí, lákajú svojou krásou, životom ,krajinou, svetlom ktoré do vody preniká. Ten klud, pomalý pohyb vo vode, terén, ktorý ste už dávno nevideli, potopený strom a v ňom množstvo ukrývajúcich sa rýb, svetlo a magické momenty si vás získajú. Vyliezame ako medvede, ktoré v zime spali a vyhrievame sa na jarnom slniečku. Káva v ruke ,priatelia to je ten správny relax.

Potápanie je kolektívny šport, niekto možno namieta či je to vlastne šport- ale je !

Veď nanosenie vecí, príprava, potom samotný ponor, to je niekedy večšia drina ako prebehnúť 10km. Ale po potápaní máme taký istý dobrý pocit,

ako pri behaní alebo inom športe.

 

Užite si začiatok sezóny s nami pri potápaní, vzdelávaní, potápačských kurzoch a dovolenkách a výletoch.

Víta vás nová potápačská sezóna.


Klikni ak potrebuješ urobiť servis svojej potápačskej techniky:

Klikni tu!

 


Za chvilu je tu leto, hlavná sezóna!


Máte pred sebou tento web a neviete sa rozhodnúť či si niečo kúpiť na dovolenku, alebo iba tak na neplánovaný jednorázový ponor?

Stačí sa prihlásiť -nič tým nepokazíte, alebo prídite do predajne porozpávať sa o potápaní.

Začinate ako každy iný, kto sa tomuto športu nevenoval. Máte množstvo otázok a nejasností, chcete, aby to bolo niečo, čo ste ešte nezažili, čo vás nadchne, okúzli, alebo si to proste zamilujete.

Je to iba na Vás,či sa budete učiť u mňa, alebo v inej škole v Bratislave alebo na Slovensku. Pochopíte o aký nádherný šport ste sa doposial nezaujímali. 

Máte otázku: tú základnú prečo tieto kurzy toľko stoja?

Základom vašej bezpečnosti a výuky je inštruktor, ktorý je za Vás zodpovedný, vedie vás celým výcvikom aj teoriou, vysvetluje princípy a postupy pri potápaní.


A to nie je všetko!


V kurze máte požičanú výstroj ,ktorá stojí rádovo tisice eur , kniha je v Slovenčine, alebo v inom jazyku ktorý preferujete. Certifikát, ktorý musí inštruktor kúpiť na vaše meno a hlavne celú dobu dohliadať, aby sa niečo nestalo tiež niečo stojí. Doprava ,čas ,učivo, výstroj a všetko dohromady stoja viac, ako je cena kurzu. Ale nedá sa viac pýtať za kurzy, lebo si ich nikto neurobí. A aj preto odchádzajú žiaci do iných škôl, lebo si myslia, že som drahý. Uvedomte si, že každá škola robí kurzy inak, majú iné množstvo žiakov v kurze, nevenujú sa žiakom individuálne a naplno. Potom prichádzajú žiaci s týchto lacných kurzov a nevedia ani zložiť výstroj, nevedia základy a sú nevrlý a na mňa zlý, že čo od nich chcem- a ja chcem, aby keď sú potápači vedeli ten dôležitý základ- a ten nemajú- ani len o tom nepočuli. A potom chodte s takýmito žiakmi, ale teraz už potápačmi na dovolenku- viete si to predstaviť? Ja to zažívam pri každom výlete,dovolenke, keď sa mi niekto prihlási z inej školy. Nekritizujem je to holá skutočnosť. Vyskúšajte moju školu a neobanujete! učím dobre a bezpečné potápanie.


Kontakt

Igor Bohunský Potápač 

       Adámiho 24  

        84104 Bratislava

       Slovensko

      Zákaznícka linka: +421905229997

      E-mail: igorpotapac/zavinač/gmail.com 


 

 

 


Copyright 2018 - 2024 ©
5078a864b9b1b7d