" />
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ozvem sa čo najskôr. Ďakujem

Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

Partia-priatelia-potápanie

Úvod Články Partia-priatelia-potápanie

Partia,priatelia,potápanie to je to krásne na našich stretnutiach.

Zdravím všetkých ktorí čítajú tieto riadky a moje články. Som rád že vedšina z vás ktorí ma poznajú, ale aj tých,ktorý sa chcú naučiť potápať sa pozerajú a vzdelávajú sa takto cez internet.

Viem že mnoho z Vás nikdy nevyskúša tento pocit z beztiaže alebo si neurobí kurz potápania, neprídu si pred dovolenkou kúpiť potrebné vybavenie ale aj tak ich nadchnú tieto riadky. 

Kurzom potápania alebo vyskúšaním potápania to vždy začína a pre niektorých to končí.

Pre niektorých je to záluba na celý život pre iných iba frajerina bol som, videl som, urobil som a ďalej nič- potrebujú sa iba pred známymi ukázať, že boli a zažili. To je tá druhá skupina zákazníkov iba vyskúšať.

A potom je tu skupina zákazníkov, ktorý to myslia vážne,zaujme ich poznávanie a objavovanie ,preskúmavanie podvodných krás a života. Keď je dobrá partia tak sa robia rôzne akcie, výlety, dovolenky, dajú sa vybaviť povolenia na rôzne jazerá kam sa inak nedostanete. Ale to je zatial vzdialená budúcnosť.

Treba sa naučiť potápať a ďalej vzdelávať.

Zákazníci keď ich niečo naučím nechcú dalej platiť za niečo čo je podľa nich zbytočné- chápem ich , ale prídete do Rakúska a potrebujete mať urobený kurz na Suchý oblek, hĺbkové potápanie, AOWD a podobné kurzy inak vás ani k vode nepustia. Prídu na to že nemáte potrebné vybavenie, skúsenosti a potom si zaplatíte na mieste trocha iné peniaze ako tu na Slovensku. Oni sa tiež nehrajú na charitu. Tiež s potápania žijú a vedia že ak nemáte potrebný kurz alebo skúsenosti potrebujete vedenie, doprovod, vzdelanie. Je na vás kde si kurz urobíte ale môže sa to sakra predražiť.

Sme partia, ktorá sa rada stretáva, rozpráva a odvzdáva si zážitky s cestovania, poznávania a akcií.

Myslíte si, že to nie je potrebné?

Ak ano chodíte pod vodu bez ciela niečo zažiť alebo vidieť, objaviť, preskúmať.

Poznám naše miesto potápania dobre ale vždy keď vidím že je niečo čo stojí za porozprávanie, ukázanie tak to urobím. Mnoho rýb teraz na jar zostáva tam kde sú zvyknuté a hlavne už nie sú také plaché ako keby boli na otvorenej vode.

Kapre, mreny,červenky,štuky,sumce,zubáče, ostrieže a iné ryby pózujú a nechajú sa odfotiť ako modelky. Potom na brehu si tie ryby aj fotky ukazujeme ,zdielame a hlavne sa tešíme že sme niečo videli. 

Priatelia sa stretávajú a hlavne sa neponáhľajú ihneď po potápaní domov. Prídu s celou rodinou, oddychujú a vychutnávajú si chvíle pri vode aj vo vode. Požičajú si plutvy a masku nie len dospelý ale hlavne deti a pozerajú na ten iný podvodný svet trošku inak ako ich rovestníci.

Vidia to čo možno ostatný nikdy neuvidia. Ale v terajšej dobe je televízia ktorá buď ukáže to čo by ste nevideli alebo to ukáže krásne nasvietené tak ako to v skutočnosti nikdy neuvidíte to je veľký rozdiel. V prírode aj vo volnej vode musíte svietiť už v malej hĺbke aby ste videli farby ktoré daný živočích má ale aj flóra-rastliny. Tým svetlom všetko ožíva a je krajšie,farebnejšie a živšie. 

Pridajte sa k nám ukážeme vám niečo s divou podvodného života, priatelstva, pohody a aktívneho športu.

 

Krása-príroda-potápanie-kurzy-padi

Kontakt

Igor Bohunský Potápač 

       Adámiho 24  

        84104 Bratislava

       Slovensko

      Zákaznícka linka: +421905229997

      E-mail: igorpotapac/zavinač/gmail.com 


 

 

 


Copyright 2018 - 2024 ©
5078a864b9b1b7d