" />
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ozvem sa čo najskôr. Ďakujem

Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

Potápačský kurz deti

Úvod Články Potápačský kurz deti

Rodičia niekedy prídu k nám s tým, že ich deti chcú kurz potápania, ale oni sa na to necítia. Preto to tu píšem lebo mnohí máte milné predstavy o práci s deťmi. Je to oveľa ťažšie ako u dospelých a v niektorých prípadoch aj oveľa zložitejšie a nebezpečnejšie.

Deti sú hravé, neposlúchajú, majú rôzne nápady ktoré môžu byť veľmi nebezpečné.

Preto je na mieste povedať, že sú pre deti určené programy ako je Buble Maker- špeciálne vyvinutý program, ktorý uvedie deti do tajov podvodného sveta a prístrojového potápania. Je to pre deti od 8 rokov. 

Potom môžu pokračovať v Junior OWD základnom kurze potápania. Je tiež prispôsobený pre deti a je dobré ak si kurz urobia so svojimi ratolesťami aj rodičia. Vtedy začína tá správna nálada a dobrodružstvo. Užívate si to ako rodina. Po absolvovaní kurzu dieta dostáva certifikát platný na celom svete. Môže si požičať potrebnú výstroj kdekolvek na svete podľa kvalifikácie.

Potápaniu hurá,hurá.

Kontakt

Igor Bohunský Potápač 

       Adámiho 24  

        84104 Bratislava

       Slovensko

      Zákaznícka linka: +421905229997

      E-mail: igorpotapac/zavinač/gmail.com 


 

 

 


Copyright 2018 - 2024 ©
5078a864b9b1b7d